Over Personal Training+

Personal Trainer in Heemskerk

Hai, mijn naam is Dave van Heel, fanatieke sportieveling en Personal Trainer in Heemskerk.

Door mijn grote interesse en passie voor sport ben ik in 2009 begonnen met een sportopleiding bij het CIOS. Hier heb ik diverse vakdiploma’s behaald waaronder: Fitvak A & B (Fitness) en loop- en conditietrainer A. Buiten mijn studie om heb ik mijzelf verdiept in (sport)voeding en de processen van het menselijke lichaam.

Door stages heb ik veel werkervaring op kunnen doen in de fitnesswereld. Na deze stages volgde een functie als fitnessinstructeur bij Cardio Fitness Beverwijk. In de sportschool zag ik een hoop mis gaan. Oefeningen werden verkeerd uitgevoerd met het risico op blessures of oefeningen werden half gedaan waardoor resultaten uitbleven.

Na al deze ervaringen besloot ik om met mijn opgedane kennis mensen te helpen. Zo begon ik in 2016 mijn avontuur als personal trainer in Heemskerk.