Personal Training.

Het moeilijkste gedeelte van afvallen of conditie opbouwen is volhouden. Je kent het wel, je bent een periode veel bezig met je gezondheid en sporten, en voordat je het weet val je weer terug in je oude gewoontes. De kilo’s komen terug en je bent eigenlijk weer terug bij af. Personal Training gaat verder dan je alleen maar helpen met een paar oefeningen.

Bij Personal Training Plus draait alles om jou en zorgen we er samen voor dat je meer uit jezelf haalt, en dat blijft doen. We motiveren je wanneer het even tegen zit en je denkt niet meer te kunnen. We coachen en geven advies wanneer je het even niet meer weet.

Samen halen wij jouw doelen.

Referenties van Personal Training +

Tijdens de 1-op-1 trainingen met Dave ga je tot het uiterste en dit zorgt iedere training weer voor voldoening! Het bereiken van je doel staat op nummer één, maar Dave zorgt wel dat de trainingen uitdagend, afwisselend en ook leuk zijn. Dave heeft verstand van zaken waardoor je ook zorgeloos ervoor kunt gaan en steeds verder uit je ‘comfortzone’ durft te komen. Ook deelt hij deze kennis met je, zodat je ook zelfstandig makkelijk en snel aan de slag kan gaan. Een echte aanrader!

Yvette Westerbaan
Yvette Westerbaan

Dave is iemand die heel veel verstand heeft van het vak en zelf weet hoe moeilijk het kan zijn om op mijn leeftijd bepaalde dingen aan de kant te moeten schuiven. Deze twee dingen maken hem de juiste persoon om je te ondersteunen bij het fitter en sterker worden. Zijn voedingsschema was zo goed te doen dat het makkelijk was om me er aan te houden, hierdoor ben ik in 3,5 week 2,5% aan vet kwijt geraakt. Ook heb ik door zijn tips meer spiermassa gekregen. Naar mijn mening is de ondersteuning van Dave zeker een aanrader.

Kelvin Tan
Kelvin Tan

Naast een drukke fulltime baan, wilde ik mij voorbereiden op de hoogste skiopleiding in Oostenrijk waarvoor ik mij het jaar daarvoor had gekwalificeerd. Om zo efficiënt mogelijk mijn tijd te benutten besloot ik naast mijn vaste conditietraining, twee keer per week met Dave krachttraining te gaan doen. Dave is een 100% professional die samen met mij een uitstekende plan van aanpak heeft gemaakt, waardoor ik mijn doelen kon verwezenlijken. Ook kon hij mij keer op op keer motiveren om tot het uiterste te gaan en alles uit mijzelf te halen.

Vincent Schultinge
Vincent Schultinge