Home

Pt+ goes Ibiza ’17

Persoonlijke trainingen waarbij jouw doelstelling centraal staat.

Duingebied Heemskerk 2016

Duingebied Heemskerk 2014

Voordat we aan de slag gaan wordt er een persoonlijke analyse gemaakt met betrekking tot jouw leefstijl, eetgewoontes, sportvaardigheden en eventuele blessures of gebruik van medicatie. Daarna wordt er besproken welke resultaten jij wilt bereiken, afvallen of afslanken, aankomen qua spiermassa, verbeteren van conditie of specifieke sportprestaties verbeteren.

Op basis van jouw wensen en doel zal er een voedingsschema worden opgesteld. Het voedingsschema is net zo belangrijk voor het gewenste resultaat als de trainingen zelf. Natuurlijk is genieten van het leven ook belangrijk en hoort een drankje of snackje in het weekend er soms gewoon bij.

Om de resultaten te kunnen meten, is het belangrijk om het proces bij te houden. Aan het begin van het trainingsproces zal er een vet-, omtrek- en gewichtsmeting plaats vinden. Na vier weken zullen deze metingen opnieuw plaats vinden om te kijken welke resultaten er zijn behaald. Na deze metingen zal er een tussentijdse evaluatie plaats vinden, waarbij gekeken wordt of we op schema liggen en of er punten zijn die anders kunnen. Uiteraard is er gedurende het proces altijd ruimte voor feedback en aanpassingen. Hoelang het trainingsproces duurt, is afhankelijk van jouw wensen en doelstelling.

Er zijn verschillende soorten trainingen mogelijk, op verschillende locaties.

Heb jij weinig tijd maar wil jij toch effectief trainen om het gewenste resultaat te behalen? Ook daar heeft PT+ een oplossing voor, E.M.S. training. Tijdens deze 20 minuten workout worden alle spieren van het lichaam getraind door ondersteuning van een elektrisch pak met impulsen. Klik hier om meer te ontdekken over deze trainingsvorm.